Pogoji uporabe in izjava o odgovornosti

Ker si vsi želimo, da bi stran služila svojemu namenu, se za nemoteno delovanje od vseh uporabnikov pričakuje korekten pristop. Portal je zgolj pripomoček pri iskanju in oddajanju oglasov, uporabnik pa je tisti, od katerega je odvisno ostalo.

Za oddajanje oglasov je odgovoren uporabnik, ki je oglas oddal, zato je zaželeno, da se uporabnik pri oddajanju oglasa kar se da potrudi z jedrnatostjo ter jasnostjo sporočila.

Administratorji in lastnik domene ne prevzemajo nikakršne odgovornosti nad vsebinami oglasov in morebitnimi nastalimi zapleti ter morebitnimi nesporazumi med lastniki nepremičnin in najemniki. Če iskalec ali ponudnik oglasa ni pošten, odgovornost za to nosi vsak sam.

Upravljavci strani si pridržujemo pravice do vsebinskih in aplikativnih sprememb strani brez predhodnih opozoril.

Pomanjkljive in neprimerne vsebine bodo popravljene ali odstranjene. Pri uporabnikih, ki večkrat ne bodo upoštevali opozoril, si administrator pridržuje pravico do zamrznitve IP naslova!

Nepremičninskim agencijam in ostalim posrednikom nepremičnin stran ni namenjena!

Vse pravice strani so pridržane!

Za pobude, predloge in opozorila nas kontaktirajte na naslednji naslov: info[afna]domkristjanov.si

Izjava o zasebnosti

Na spletni strani domkristjanov.si so za nemoteno delovanje zbrani naslednji podatki oglasov za katere točnost odgovarja uporabnik sam:

 • vzdevek
 • naslov e-pošte (ni javno prikazan) in morebitna telefonska številka
 • vsi vnosi uporabnika v obrazcu na spletni strani
 • IP-naslovi, iz katerih je uporabnik dostopal do spletne strani

Stran domkristjanov.si uporabnikom prek vidnega oglasa strani posreduje zgolj podatke, ki jih navede pri oddajanju oglasa (e-naslov ni viden):

 • opis
 • bolj točna lokacija
 • najemnina
 • vzdevek in neobvezen kontakt
 • e-naslov ni viden in je v funkciji samo takrat, ko portal samodejno posreduje kontakt – ko želi uporabnik strani priti v stik z uporabnikom, ki je oglas oddal

Podatki, ki ne bodo posredovani tretjim osebam oz. in jih lahko za ne moteno delovanje pri tehničnih zapletih nadzoruje zgolj administrator strani:

 • uporabniško ime
 • naslov e-pošte
 • IP-naslovi, iz katerih je uporabnik dostopal do spletne strani

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se hranijo na napravi, s katero obiskovalec dostopa do spletne strani. Z njihovo pomočjo si lahko stran zapomni podatke o uporabniku ali nastavitve, ki si jih je obiskovalec izbral.

Podatek o piškotu bo www.domkristjanov.si za čas trajanja seje samodejno posredoval spletnemu brskalniku iz katerega bo uporabnik prijavljen v sistem.

Na strani Domkristjanov.si uporabljamo lastne piškotke za upravljanje s stranjo ter za meritve obiskanosti spletne strani (uporabljeni piškotki izvirajo iz domene .domkristjanov.si). Več o tem, kako delujejo piškotki za zbiranje statistike obiskanosti, si lahko preberete na spletni strani Google Analytics.

Privolitev uporabnika

Z oddajo oglasa uporabnik potrjuje, da je prebral vsebino teh pravil in da se strinja z obdelavo osebnih podatkov pod prej navedenimi pogoji. Sprejemanje teh pogojev se šteje za osebno privolitev posameznika po 1. odstavku 8. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov.